elfa® Garderoobi süsteemide universaalsus

Liialduseta tuleb tõdeda, et elfa® garderoobisüsteemid on tuntud kogu maailmas, kui praktilised, pika aja jooksul kasutatavad ja mugavad seadmed garderoobitubade jaoks. Juba üle kuuekümne aasta neid loetakse taolise toodangu etaloniks, mis aitab hoolikale pererahvale hoiustada oma asju. Kõik riietusesemed alates ülikondadest ja kleitidest ning lõpetades pesu, kinnaste ja sokkidega saavad hoitud täielikult korras ja on alati kergesti kättesaadavad, kui võetakse kasutusele elfa® hoiustamise süsteemi.  

Ei ole saladus, et kusagil riietekapi põhjas ei osutu tihti võimalikuks leida mingit vajalikku väikesemõõdulist asja. Mitte just harva juhtub, et peremees tehes hooajalise korrastustöid riidekapis leiab selles rätid või kindad, vahest isegi kleidi, mida loeti ammu jäädavalt kadunuks või sugulastele kingituks, või siis lõpuks keemilises puhastuses rikutuks. elfa® garderoobitoad välistavad täielikult sellise olukorra, kuna kõik hoiustatavad asjad on nähtavad ja asuvad käeulatuses, seega nende kättesaamisega ei kaasne mingeid raskusi.  

Mitte just kõik ei tea, et elfa® toodanguks ei ole ainult riiete hoiustamise süsteemid. Nende seadmetega saab korraldada ka hoiustamise garaažis, aiamajas, suvilas jne. Selleks saab kasutada garaaži riiuleid, miilele võib asetada tööriistad ja autoosad, või siis asetades neile aiatööriistad suvilas. Seejuures kõik asjad on nähtavad, igaüks neist on silmapilkselt kättesaadav riiulilt või konksu otsast.

Tugevad, kerged ja esteetilised riiulid kannatavad üsna suurt koormust. Korvid, mis valmistatakse alumiiniumtraadist on ideaalsed sibula, küüslaaugu ja muude aiasaaduste talviseks hoidmiseks tagades nendele vajaliku tuulutuse. Kartuli, juurviljad ja õunad võib paigaldada suuremate avadega kärgkorvidesse, pudelite ja purkide hoiustamiseks elfa® pakub ääristega traatriiuleid, milledest ükski pudel või purk ei kuku isegi juhuslikult välja.

elfa® süsteemid on eriti mugavad ka mitmesuguse inventari hoidmiseks, mille tagab riiulite kõrguse reguleerimine, mis omakorda võimaldab suurepäraselt ära kasutada ruumi panipaigas või sahvris, väga hea ülevaade hoiustatavatest asjadest ei lase aga ühelgi ka kõige väiksemal asjal kaotsi minna. Kõik, mida teie sinna asetate on kergesti leitav ja kättesaadav igal hetkel. Tööriistu võib riputada konksudel, nõud ja purgid – paigaldada riiulitel, pisiasjad aga koondada kandikutel. Seadmed garderoobi, garaaži ja panipaiga jaoks kindlustavad laitmatu korra teie kodu igas nurgas.

Soovitud artiklid

elfa® – Tunnustus ja populaarsus 30 maailma riigis!

Tänapäeval nõudlus garderoobitubade seadmete järgi on täiesti oodatud ja seaduspärane nähtus. Paljud inimesed, kes eelistavad korraldada sellisel viisil oma elukeskkonda, hindavad selliseid elu aspekte, nagu mugavus, ergonoomilisus, pikaajaline kasutatavus ja individuaalsus.

elfa® Garderoobi süsteemide kasutamise võimalused

Õnneks on möödunud ajad, mil ebamugavate korterite omanikud olid sunnitud rahul olema nende korterite ebaõnnestunud planeeringuga, vaba ruumi ebapiisava olemasoluga, ja teiste tingimustega, mis tingisid mitte ümbruskonna seadmise vastavalt inimeste vajadustele vaid inimeste vajaduste seadmise vastavalt ümbruskonnale.

Valige ainult kontrollitud ja sertifitseeritud elfa®

Nagu näitab praktika, kokkuhoiu soov on omane igale inimesele, sõltumatult tema rahalisest olukorrast, esteetilistest eelistutest ja muudest näitajatest. Kuid on väga tähtis märkida, et erinevad kokkuhoiu viisid on samas ka väga erinevad.