Elfa Garderoobid

Tuhandetele peredele on omane järgmine olukord - ei ole üldse ruumi asjade hoiustamiseks. Ei ole saladus, et paljud meist on sunnitud elama väikestes korterites, kus ruumi iga väikseimgi osa on kasutatud teatud eesmärgil. Ostes aga uusi kappe riiete, jalatsite, sporditarvete jm hoiustamiseks, märkame, et nende maht ei ole piisav selleks, et nad saaksid endasse mahutada kõik asjad, mis peavad olema hoiustatud erikohtades. Tulemusena meie ei suuda hoida korda tubades ja luua himustatud komfordi ja hubasuse tunnet. Meie ei ole võimelised tegema oma elutsooni korda ning vabastada ta olmes kasutatavatest pisiasjadest, kui meie ei võta kasutusele täiesti uut tüüpi hoiustamisvahendid.

Miljonid inimesed kogu maaimast eelistavad elfa® garderoobe, mis õigustatult kannavad kõige funktsionaalsemate ja mugavamate kostruktsioonide nime. Tõesti, Rootsi tehnoloogid tunnevad asja. Kaubanduses esindatud Elfa tooted on valmistatud suure täpsusega, igale pisiasjale on pööratud tähelepanu. Igat tüüpi ruumide korraldamise süsteemid elfa®´lt on võimelised ära kasutama iga väiksemagi vaba osa ruumist. Toodang on suunatud esmalt ostjatele kelle majad on suuremõõdulised, kuid see, et inimesed elavad kitsastes tingimustes ei tähenda, et elutsooni ei pea korras hoidma. elfa® paljufunktsionaalsed tooted aitavad muuta inimeste arusaamist sellest, milline peab olema mugavus ja kuidas minimaalsete kuludega saab luua koha, mis on ettenähtud olmeesemete hoiustamiseks maksimaalselt mahukaks.

Tänapäeval kuulsa rootsi kompanii tütarettevõtted asuvad kuues euroopa riigis ( Poola, Prantsusmaa, Holland, Norra, Taani, Soome ) ja ka USA´s. Firmamärk elfa® samastub ostjatel alati tema toodangu kõrge kvaliteediga, usaldatavusega, kõrgete esteetiliste näitajatega. Selle tuntud tootja garderoobide aluseks on moodulsüsteemid. Neid võib vabalt vahetada omavahel kohtadega, asetada mitmesugustes kompositsioonides – just tänu paljude variantide võimalikkusele elfa garderoobid on saavutanud universsalsete garderoobide kuulsuse. Igat mõõtu ruumid, erineva, vahel uskumatu, kujuga näevad välja uutmoodi, kui ruumis on paigaldatud toodang kompaniilt elfa®.

Rootsi kontserni toodangu rida on mõeldud avarate ruumide ja mahukate kotedžide omanikele. Korra kindlustamiseks paljudes tubades, seadmestatakse spetsiaalsed garderoobi toad. Neis hoitakse maja omanike ülarõivaid, pesu, jalatseid, spordivarustust jne. elfa® garderoobi süsteemid sobivad ideaalselt paigaldamiseks nendes ruumides. Ruumi leidub kõigele, iga ruumi sentimeeter kasutatakse ära ratsionaalselt. Kui varem korra loomine majas tundus peremeestele teostamatu unistusena, siis nüüd iga asi paigaldatakse omale kohale.

Peale selle elfa® garderoobi süsteemidele on omane kõrge esteetilisus. Üldse paljud kodukaupade eksperdid arvavad, et just elfa® toodang võimaldas täielikult luua õige suhte esteetika ja funktsionaalsuse vahel, ergonoomia ja kasulikkuse vahel. Iga inimene, kes külastab rootsi kontserni elfa® poevõrku, leiab oma maitsele ja rahakotile vastava kauba. Praktika näitab, et rahulolematuid elfa® garderoobidega lihtsalt ei ole. Kui asjad on pidevalt toas laiali, kui teile tundub, et on võimatu leida õiget kohta pesule, pükstele, pluusidele või kampsunitele, siis ilmselt teie ei ole veel külastanud elfa® firmakauplusi. Igast raskest olukorrast on olemas väljapääs – seda on täiel määral tõestanud rootsi konstruktorid, kes suutsid konstrueerida unikaalsed garderoobi moodulsüsteemid, mis täielikult sobivad nii väikestele korteritele, kui ka avaratele eramutele.

Soovitud artiklid

Kaasaaegne garderoob

Kaasaegne garderoob – see ei ole lihtsalt tuba – see on majaosa, kus elavad tema elanike asjad, seepärast seda tuba külastavad iga päev kõik leibkonna liikmed. Kasutatava ruumi õigel jaotamisel teie saate, peale kõikide “kohata“ asjade ümberpaigutamise tuppa, luua lisaks ka korra ja hoiustamise süsteemi.

Rootsi garderoobid elfa®

Tänapäeval jõukuse näitajaks ei ole enam see tohutu mööbli hulk, mis varem kaunistas maja või korterit. Igat liiki kapid ja nende pealmised ülakapid, trümood, kummutid ja muu "iluduse kuhjumine" ei ole enam vaadeldav kui luksus, vaid kui vahendid, mis võtavad enda alla väärtuslike ruutmeetreid, milliseid kaasaegsetes majades ja korterites tegelikult ei olegi niivõrd palju.

Hoiustamise korraldamine elfa abil

Viimasel ajal üha tihemini näidatakse televisioonis saateid kuulsuste eraelust. Televaatajate seas kutsub esile tohutu kadeduse garderoobituba, milles hoolsasti hoiustatakse tuhandeid kleite, särke, pükse ja pluuse, mis ripuvad riidepuudel ja muidugi kunagi ei kortsu.

Asjade hoiustamine

Aastaid kestev asjade hoiustamine on meie kodanike seas traditsiooniline. Totaalse asjade defitsiidi periood on loonud meis geneetilisel tasemel vajaduse suhtuda äärmise kokkuhoiuga koduses majapidamises kasutatavatesse esemetesse - alates riietusest ja jalatsitest ning lõpetades igasuguste kruvide, poltide ja mutritega.

Kaasaegsed garderoobid

Juba ammu on kindlaks tehtud, et tänapäeval garderoobi toad ei ole luksuse elemendiks, vaid inimeste vajaduste rahuldamise objektiks. Töö selliste konstruktsioonidega võimaldab lihtsalt kokku monteerida koostisosad, nõudmata seejuures suuri kulutusi ja keerulist hooldust.