Praktilisus kaasaegsetes interjöörides.

Veel kümne aasta eest meie kodumaa keskmine elanik ei osanud ettekujutada, et tema kodus saab eraldatud terve tuba, mis on ettenähtud garderoobi süsteemide paigaldamiseks. Kuid ehituse tehnoloogia arenguga ja uute, mugavamate eluruumide planeeringuga garderoobi toad on juba üsna tavapärane nähtus. Järgides neid arengu tendentse kaasaegsed tootjad võivad pakkuda ostjatele vägagi mitmekülgset varustust garderoobi tubade jaoks, mis vastab täielikult kõigile tarbija vajadustele ja soovidele.

Vaatamata karmile konkurentsile tootjate vahel ja uusimate tehnoloogia saavutuste juurutamisele garderoobide varustuse tootmisesse, üheks maailma liidriks garderoobide tootmises, mis koosnevad mitmesugustest riietusesemete hoiustamise süsteemidest, on rootsi kontsern elfa, mis on saavutanud kuulsuse tänu oma eesrindlikele tehnilistele uuendustele, mida kasutatakse garderoobide sisustuse väljatöötamisel.

Elfa kompanii spetsialistid tegelevad uute garderoobi projektide väljatöötamisega, arendades uute stiilsete ideede ja disaini kujundamist, seejuures arvestatakse mitte ainult suurte pindade omanike vajadusi, vaid ka väiksemõõtmeliste ja keeruka kujuga pindade omanike vajadusi. Nätena väiks tuua väikese pinnaga tubasid, sahvreid, ärklikorruse ja pööningu ruume. Linnakorterite tarvis on kompanii spetsialistid väljatöötanud väga mugavaid riietuse hoiustamise süsteeme, mis on ettenähtud paigaldamiseks väikestel pindadel või siis pindadel, mis omavad nurga-, väga kompaktset vormingut.

Tänu originaalsele ja stiilsele disainile garderoobide inventar liitub suurepäraselt praktiliselt iga kaasaegse interjööriga. Rootsi kompanii garderoobide konstruktsiooni elemendid läbivad range testimise protseduuri nii pikaealisuse ja kulumiskindluse osas, kui ka ökoloogilise ohutuse osas. Efektiivsele ja stiilse disaini juures garderoobi toad on suurepäraseks hoiustamise kohaks riietele, voodipesule ja jalatsitele, samas ka esemetele, mida kasutatakse harvemini – nagu tolmuimeja, redel, triikimislaud jne, mis tähendab, et need esemed on alati nähtaval kohal ja Teil ei tule neid vajaduse korral otsida.

Soovitud artiklid

Rajame garderrobi

Sõna “garderoob“ viib meid minevikku, aastatesse, mil aadlite mõisahoonetes moedaamid rajasid terved toad, mis olid ettenähtud riietusesemete hoiustamiseks. Kübarad, vihma- ja päikesevarjud, jalatsid ja peened kleidid – kõik oli omal kohal ja valmistas silmarõõmu omanikele.

Elfa kompanii stellaažide süsteem

Stellaaažide süsteem freestanding, mida toodab kompanii Elfa, võimaldab hoiustada kõiki asju kodus täielikult korras, kusjuures võib nad paigaldada igas vabas kohas korteris või majas. Kõik süsteemi elfa® elemendid on kergelt teisaldatavad, valmistatud terasest, mis on töödeldud valge või mati epolsüüdvärviga.

elfa® utility

Iga noore pere unistuseks on oma korter. Vahel unistused täituvad ja siis küsimus “kus elada?“ aja jooksul asendub veel tähtsama küsimusega “ kuidas elada?“ Nagu näitavad uuringud – vähemalt pool oma elust inimene veedab kodus.

Garderoobitoa projekteerimine

Reeglina garderoobituba – see on tellija soovide ja nõudmiste teokssaamine, just seepärast on parem eelistada individuaalprojektidele, milledes on kehastatud selle või teise ruumi tehniline eripära.

Kaasaegsed garderoobi toad

Tänapäeval garderoobi toad ei ole luksus, vaid optimaalne võimalus ärakasutada väärtuslike ruutmeetreid majas või korteris, rääkimata võimalusest kiirelt leida vajalik ese, tuhnimata kappides ja riiulitel.