Asjade hoiustamine

Aastaid kestev asjade hoiustamine on meie kodanike seas traditsiooniline. Totaalse asjade defitsiidi periood on loonud meis geneetilisel tasemel vajaduse suhtuda äärmise kokkuhoiuga koduses majapidamises kasutatavatesse esemetesse - alates riietusest ja jalatsitest ning lõpetades igasuguste kruvide, poltide ja mutritega. Nimekiri sellest, millest meie ei soovi vabaneda võib olla varieeruv olenevalt soost, east ja majas elavate inimeste arvust. Loomulikult kokkuhoidlikkuses ei ole midagi halba, kui meie täpselt teame mida ja milleks meie säilitame. Küsimus on aga selles, kuidas me seda teeme.

Pedantlikud euroopalased, kes on harjunud korraga kõiges, kaasaarvates oma kapid ja panipaigad, juba palju aastakümneid propageerivad optimaalse iga ruumi jaoks hoiustamise süsteemi loomise ideed. Idee ise seisneb asjadundlikult projekteeritud hoiustamise moodulite loomises, mis efektiivselt kasutavad ära kogu selleks otstarbeks eraldatud ruumi. Sel viisil võib moderniseerida iga pinna, isegi selle, mis tundub täiesti selleks kõlbmatu oma suuruse tõttu. Asjatundliku hoiustamise süsteemi kasutamine lubab peale korra kindlustamise kodus, garaažis ja mujal ka vääriliselt alles hoida neid asju, mida omate.

Kaasaegne elamute projekteerimine võimaldab eraldada ka teatud pinna hoiustamiseks. See lihtsustab tunduvalt hoiustamise ülesannet ja laiendab selle võimalusi. Sel alal on piisavalt professionaale, kelle autoriteet on kujunenud aastate jooksul. Enamikes eramutes ja kaasaegsetes korterites omanikud loovad nõndanimetatud garderoobitoad. Üheks populaarseimaks garderoobi sisustuse tootjaks on rootsi firma elfa®. Kompanii disainerid aitavad kõige efektiivsemalt ära kasutada ruumi, arvestades kõiki ruumi eripärasid ja omanike soove.

Elfa garderoobide varustus – see on:optimaalsed hoiustamise tingimused, kvaliteetsed materjalid, mis vastavad kõigile vajalikele normatiividele, iga mooduli funktsionaalsus ja mugavus. Tahaks siinjuures ära märkida, et komplekteerivaid detaile Elfa toodab ainult Euroopas – Elfa tütarettevõtted asuvad Lääneeuroopa riikides. Garderoobi sisustuse valmistamine võtab aega 1-2 nädalat ja garantiiaeg tootjalt moodustab 10 aastat.

Kokkuvõttes, asjatundlik esemete hoiustamise korraldamine – see on mugavus, ilu ja praktilisus. Ja veel! See on veel kokkuhoid, sest meie hoiame kokku aega ja närve, kuna ei kuluta neid vajalike asjade otsinguteks ja korra loomiseks nende seas.

Soovitud artiklid

Kaasaegsed garderoobid

Juba ammu on kindlaks tehtud, et tänapäeval garderoobi toad ei ole luksuse elemendiks, vaid inimeste vajaduste rahuldamise objektiks. Töö selliste konstruktsioonidega võimaldab lihtsalt kokku monteerida koostisosad, nõudmata seejuures suuri kulutusi ja keerulist hooldust.

Praktilisus kaasaegsetes interjöörides.

Veel kümne aasta eest meie kodumaa keskmine elanik ei osanud ettekujutada, et tema kodus saab eraldatud terve tuba, mis on ettenähtud garderoobi süsteemide paigaldamiseks. Kuid ehituse tehnoloogia arenguga ja uute, mugavamate eluruumide planeeringuga garderoobi toad on juba üsna tavapärane nähtus.

Rajame garderrobi

Sõna “garderoob“ viib meid minevikku, aastatesse, mil aadlite mõisahoonetes moedaamid rajasid terved toad, mis olid ettenähtud riietusesemete hoiustamiseks. Kübarad, vihma- ja päikesevarjud, jalatsid ja peened kleidid – kõik oli omal kohal ja valmistas silmarõõmu omanikele.

Elfa kompanii stellaažide süsteem

Stellaaažide süsteem freestanding, mida toodab kompanii Elfa, võimaldab hoiustada kõiki asju kodus täielikult korras, kusjuures võib nad paigaldada igas vabas kohas korteris või majas. Kõik süsteemi elfa® elemendid on kergelt teisaldatavad, valmistatud terasest, mis on töödeldud valge või mati epolsüüdvärviga.

elfa® utility

Iga noore pere unistuseks on oma korter. Vahel unistused täituvad ja siis küsimus “kus elada?“ aja jooksul asendub veel tähtsama küsimusega “ kuidas elada?“ Nagu näitavad uuringud – vähemalt pool oma elust inimene veedab kodus.