Valige ainult kontrollitud ja sertifitseeritud elfa®

Nagu näitab praktika, kokkuhoiu soov on omane igale inimesele, sõltumatult tema rahalisest olukorrast, esteetilistest eelistutest ja muudest näitajatest. Kuid on väga tähtis märkida, et erinevad kokkuhoiu viisid on samas ka väga erinevad. Õigustatud kokkuhoiust saame rääkida juhul, kui ostja soetab kvaliteetse asja õigustatud hinnaga. See tähendab, et hiljem tarbija ei raiska raha soetatud asja remondiks ja teenindamiseks, kutsumata selleks süstemaatiliselt meistrimehi selle asja remontimiseks või seadistamiseks ehk lihtsamalt öeldes ei kuluta oma närve ja raha. Kuid on olemas ka teine kokkuhoiu viis – õigustamata ja kallis – inimene eelistab osta odavad kaubad, millised hiljem nõuavad pidevalt kallihinnalist remonti, või mis veel hullem – asendamist teistega.

Topelt solvavaks osutub olukord, kui ostja soetab asja, mille kvaliteedi kontrolli ei ole teostatud, täiesti läbimõeldult ja teadlikult. Inimene, kes soovib saada pettuse ohvriks – saabki selleks! Selleks, et mitte muutuda “kalli kokkuhoiu“ ohvriks, tuleb osta asju sertifitseeritud salongides ja müügi asutustes. See väga tähtis märkus puudutab ka elfa® garderoobi süsteeme. Garderoobi süsteemide sertifitseeritud seadmed peavad vastu aja faktorile ja aktiivsele ekspluatatsioonile. Konstruktsioonid valmistatakse tugevatest ja ökoloogiliselt ohututest materjalidest.

Selliste garderoobitubade kohasus on silmnähtav, sest mitte just kõik hoiustatavad esemed on ettenähtud avalikuks demonstreerimiseks. Asjad peavad aegajalt puhkama meist nii nagu ka  meie nendest. elfa® garderoobid, mis on soetatud ametlikult elfa poolt tunnustatud müügikohtadest, võivad lisaks kasuliku ruumi korraldamisele ja “ulualuse“ pakkumisele igavesti rändavatele asjadele, vabastada ka toad kohmakatest mööbliesemetest, nimelt – kappidest, kummutitest ja teistest harjumuspärastest esmetest, mis võtavad enda alla hinnalisi ruutmeetreid.    

Selleks, et soetada endale seadmed, mis on tõeliselt kvaliteetsed – külastage meie salongi Tallinnas Sikupilli Keskus, Tartu maantee 87 või külastage meie kodulehekülge. Võite võtta meiega ühendust ka telefoni teel, kus vastame meeleldi Teile tekkinud küsimustele, jagame soovitusi ja infot kuidas meid leida.

Soetage ainult kontrollituid ja kindlaid garderoobi süsteeme elfa®.

Soovitud artiklid

Elfa Garderoobid

Tuhandetele peredele on omane järgmine olukord - ei ole üldse ruumi asjade hoiustamiseks. Ei ole saladus, et paljud meist on sunnitud elama väikestes korterites, kus ruumi iga väikseimgi osa on kasutatud teatud eesmärgil.

Valige ainult kontrollitud ja sertifitseeritud elfa®

Nagu näitab praktika, kokkuhoiu soov on omane igale inimesele, sõltumatult tema rahalisest olukorrast, esteetilistest eelistutest ja muudest näitajatest. Kuid on väga tähtis märkida, et erinevad kokkuhoiu viisid on samas ka väga erinevad.

Kaasaaegne garderoob

Kaasaegne garderoob – see ei ole lihtsalt tuba – see on majaosa, kus elavad tema elanike asjad, seepärast seda tuba külastavad iga päev kõik leibkonna liikmed. Kasutatava ruumi õigel jaotamisel teie saate, peale kõikide “kohata“ asjade ümberpaigutamise tuppa, luua lisaks ka korra ja hoiustamise süsteemi.

Rootsi garderoobid elfa®

Tänapäeval jõukuse näitajaks ei ole enam see tohutu mööbli hulk, mis varem kaunistas maja või korterit. Igat liiki kapid ja nende pealmised ülakapid, trümood, kummutid ja muu "iluduse kuhjumine" ei ole enam vaadeldav kui luksus, vaid kui vahendid, mis võtavad enda alla väärtuslike ruutmeetreid, milliseid kaasaegsetes majades ja korterites tegelikult ei olegi niivõrd palju.

Hoiustamise korraldamine elfa abil

Viimasel ajal üha tihemini näidatakse televisioonis saateid kuulsuste eraelust. Televaatajate seas kutsub esile tohutu kadeduse garderoobituba, milles hoolsasti hoiustatakse tuhandeid kleite, särke, pükse ja pluuse, mis ripuvad riidepuudel ja muidugi kunagi ei kortsu.